Redigering og manuskriptvurdering

Din bog er dit visitkort, og derfor skal alle manuskripter gennemgå en skarp redigering og korrektur, da det er nogle af de vigtigste brikker i det store puslespil, der skal samles, inden de bliver udgivet. En bogs gennembrud afhænger nemlig af, at budskabet brænder klart og tydeligt igennem. Din personlige historie kan inspirere andre, og din rolle kan have stor betydning for nye trends og måder at leve og tænke på, hvis du har en faglig viden eller en niche.

Redigering

Prisen på en redigeringspakke, som inkluderer redigering bliver vurderet ud fra omfanget af materialet og kvaliteten af dit første udkast. Ved mindre tekster er prisen 750 kroner (inklusive moms) i timen.

Manuskriptvurdering

Du får en skriftlig og uddybende respons på dit manuskript i forhold til, hvordan du får skabt den røde tråd, hvordan du pudser dit sprog af og ikke mindst, hvordan du er tro mod din egen fortællestemme og formidlingen af dit budskab.

Hvis du vælger en redigeringspakke, som inkluderer redigering, korrektur og eventuelt opsætning, så vil manuskriptvurderingen blive trukket fra det samlede beløb.