Lone

brinkmann
Lone Brinkmann - kierkegaard konsulent og skribent
"I dag er vi alle forfattere på nettet, hvor vi bidrager til hinandens fortællinger. Min ambition er at sætte fokus på litterær iscenesættelse og styrke den digitale dannelse. Mine foredrag inspirerer deltagerne til at blive mere reflekterede brugere af de sociale medier. Der er et stort behov for oplysning på dette område, og det vil der være, så længe de sociale medier anvendes i så høj grad, som de bliver i dag."
Det er afgørende for vores trivsel, at vi tager ansvar, for det vi deler og skriver til hinanden på nettet.

Min

baggrund
Søren Kierkegaard

Jeg har en BA i dansk og religion fra Københavns Universitet og er cand.mag. i kultur og formidling med speciale i Søren Kierkegaards eksistensfilosofi, litterær iscenesættelse og corporate storytelling fra Syddansk Universitet.

Jeg har 10 års erfaring fra forlagsbranchen, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige typer af tekster både som litterær konsulent, redaktør og forfatter.

Jeg udgav #kierkegaard - Litterær iscenesættelse på de sociale medier hos Gyldendal i 2016.

Jeg brænder for at undervise børn og unge i Søren Kierkegaards eventyrlige, og børne- og ungevenlige dannelseshistorier, fordi de unge kan spejle sig i hans tekster, og fordi han bidrager med noget helt unikt til vores litterære og digitale dannelse. Han skriver om det at være menneske og giver bud på, hvordan vi bliver os selv i det fællesskab, vi er en del af. Kierkegaard tager med andre ord sin læser i hånden og viser os, hvordan vi kan navigere rundt i de mange valg, som vi hver dag står overfor – også på de sociale medier.

Der er nyt undervisningsmateriale om Kierkegaard på vej til de større elever i folkeskolen, så det er klart til skoleåret 2020/2021. Derudover arbejder jeg også i øjeblikket på et tophemmeligt kunstprojekt.

Anvend de sociale medier som litterære genrer.